CHP’liler Kömür Başkanlığında Büyük Emekli Mitingindeydi

CHP’liler Kömür Başkanlığında Büyük Emekli Mitingindeydi

29.05.2024 10:36:52

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, hafta sonu, Örgüt temsilcileri ile, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ankara'da düzenlediği Büyük Emekli Mitingine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve ilçe örgütü, Genel Başkanları Özgür Özel'in önderliğinde düzenlenen Büyük Emekli Mitingi'ne katılım gösterdi.
Ankara Tandoğan'da gerçekleşen etkinlik, parti üyelerinin ve destekçilerinin toplumsal adalet, onurlu yaşam ve hakça paylaşım idealleri etrafında bir araya gelmesine olanak sağladı. Kömür ve Silivri İlçe Örgütü, partinin birleştirici ve toplumsal adalet odaklı politikalarını desteklediklerini bir kez daha göstermiş oldu.
Mitinge katılım gösterenler, CHP'nin demokratik katılımı ve siyasi bilinci güçlendirmeye yönelik çabalarına desteklerini bir kez daha dile getirdiler.
CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Büyük Emekli Mitingine katılımın önemini vurgulayarak, onurlu yaşam ve hakça paylaşım ideallerinin toplum için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
CHP'liler Ankara programlarında Anıtkabir ziyaretinde de bulundular.

Sevginar Sali

YORUM YAP