CHP Silivri İlçe Kadın Kollarından Çanta Mahallesi ziyareti

CHP Silivri İlçe Kadın Kollarından Çanta Mahallesi ziyareti

29.07.2024 12:24:04

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle Çanta Mahallesi'ni ziyaret ederek hane ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geçtiğimiz gün Çanta Mahallesi'ni ziyaret etti. Erdim ve beraberindekiler, burada yaz etkinliklerine katılan çocuklarla bir araya gelerek çocukların ve annelerinin taleplerini dinledi.
"ÇOCUKLARIMIZ CANLARIMIZ!"
Ziyaret sırasında Erdim, “Çocuklarımız canlarımız! İsteklerini özgürce ifade eden canımız çocuklarımız ve onları yetiştiren can annelerine çok teşekkür ederiz. Kadın, genç, çocuk herkese umut olmaya, umudu örgütleyip dayanışmayı hiç durmadan büyütmeye devam edeceğiz.” mesajını verdi. Erdim, kadınların ve çocukların toplumsal dayanışmada önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.
HANE VE TAZİYE ZİYARETLERİ
Erdim ve beraberindeki heyet, Çanta Mahallesi'nde Çağdaşkent'e de hane ziyaretlerinde bulundu. Bu kapsamda Semiha teyzeye acil şifalar dileyen ekip, kısa süre önce hakkın rahmetine kavuşan Mahi Gül Çimen teyzenin ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileyen Erdim, ziyaretlerin ardından toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP