CHP Silivri İlçe Örgütünden Muhtarlar Günü ziyareti

CHP Silivri İlçe Örgütünden Muhtarlar Günü ziyareti

24.10.2024 10:55:22

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe temsilcileri, Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş ve muhtarlarla bir araya gelerek özel günlerini tebrik etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte, Muhtarlar Günü dolayısıyla geçtiğimiz gün Silivri Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette, Dernek Başkanı Serhat Ateş ve ilçedeki tüm muhtarların günü kutlanarak, mahallelerde yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür edildi.
CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, ziyarette yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımız, mahallelerimizde vatandaşların sesi ve yerel yönetimlerin en önemli çözüm ortağıdır. Tüm muhtarlarımıza emekleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz,” ifadelerini kullandı.
Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimlerin ve siyasi teşkilatların desteklerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona ererken, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemi ve ilçeye katkıları bir kez daha vurgulandı.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP