Çiftçilerin sesini duyurmak için mitinge davet etti

Çiftçilerin sesini duyurmak için mitinge davet etti

13.06.2024 09:14:26

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tarım Kooperatiflerine 14 Haziran'da Tekirdağ/Hayrabolu'da gerçekleştirilecek Trakya Buğday Mitingine davette bulundu.site 2_15

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve meclis üyeleriyle birlikte çiftçi kuruluş ziyaretlerine geçtiğimiz gün devam etti. Ziyaretler, 853 Sayılı Silivri Tarım Kredi Kooperatifi ve Trakya Birlik S.S 470 Sayılı Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ile sürdürüldü.
Başkan Bora Balcıoğlu, ziyaretleri sırasında çiftçi ve üreticilerin artan girdi maliyetlerine dikkat çekerek buğdaya biçilen fiyata tepki gösterdi. Balcıoğlu, "Çiftçi ve üreticilerimizin kalem girdi maliyetleri her geçen gün artarken buğdaya biçilen fiyata sessiz kalmamak için Genel Başkanımız Özgür Özel'in 14 Haziran'da Tekirdağ/Hayrabolu'da gerçekleştireceği Trakya Buğday Mitingi'ne Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'ni ve 853 Sayılı Silivri Tarım Kredi Kooperatifi'ni davet ettik," dedi.
Ziyaretler sırasında kooperatif yetkilileri, bu önemli davet için teşekkür ederek, çiftçilerin sorunlarının çözümü için birlikte çalışmanın önemini vurguladılar.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP