ÇİZGİ KIDS Anaokulu’ndan Çocuk Şenliği Coşkusu

ÇİZGİ KIDS Anaokulu’ndan Çocuk Şenliği Coşkusu

27.08.2024 12:21:02

Bu bir tanıtımdır

ÇİZGİ KIDS Anaokulu tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılan minikler, eğlenceli aktivitelere katılırken keyifli ve sürprizlerle dolu bir gün yaşadı. 

ÇİZGİ KIDS Anaokulu, 25 Ağustos Pazar günü düzenlediği Çocuk Şenliği ile aileleri ve çocukları bir araya getirdi. Yoğun ilgi gören etkinlikte, minikler için birbirinden eğlenceli aktiviteler ve sürprizler sunuldu.
Ücretsiz olarak katılım sağlanan şenlikte, çocuklar şişme oyun parkında keyifli anlar yaşarken, maskot karakterler, oyun ablası eşliğinde oynanan oyunlar, sosis balon, animasyon oyunları, dans etkinlikleri, yüz boyama standı, pamuk şeker ve popcorn ikramlarıyla dolu dolu bir gün geçirdiler.
Eğlencenin ve kahkahanın eksik olmadığı şenlikte, çocuklar doyasıya eğlenirken, yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı da buldular. Veliler ise bu tür etkinliklerin çocukların sosyal gelişimi için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, ÇİZGİ KIDS Anaokulu yönetimine teşekkür ettiler.
Çizgi Eğitim Kurumları kurucusu Ulaş Velioğlu, bu önemli etkinlikte Çizgi Kids Anaokulu yönetimini ve minik konuklarını yalnız bırakmadı. Velioğlu, konuklarıyla yakından ilgilenerek, çocukların mutlu anılarına katkıda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi, ilerleyen dönemlerde benzer etkinlikleri artırarak sürdüreceklerini belirtti. Renginar SALİ

YORUM YAP