Çizgi Koleji, Yaz Okulu ile öğrencilere eğlenceli ve eğitici aktiviteler sunuyor

Çizgi Koleji, Yaz Okulu ile öğrencilere eğlenceli ve eğitici aktiviteler sunuyor

3.06.2024 11:41:56

Bu bir tanıtımdır

Çizgi Koleji, öğrencilere yaz aylarında hem eğlenceli, hem de eğitici bir deneyim yaşatmak için haftalık 40 ders saatinden oluşan iki dönemlik Yaz Okulu düzenleyeceğini duyurdu. Yaz Okulu, 1-19 Temmuz tarihleri arasında birinci dönem ve 29 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında ikinci dönem olarak planlandı.
Yaz Okulu programında, öğrencilere geniş bir yelpazede çeşitli aktiviteler sunulacak. Bu aktiviteler arasında; binicilik, basketbol, İngilizce, voleybol, zumba, yüzme, ikinci yabancı dil (Almanca-İspanyolca), dans, okçuluk, mutfak atölyesi, görsel sanatlar, bilimsel etkinlikler, robotik kodlama, sinema, karate, bahçe ve sınıf etkinlikleri yer alacak.
Çizgi Koleji, öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlamanın yanı sıra, farklı ilgi alanlarına sahip öğrencilerin de becerilerini geliştirebilecekleri geniş bir seçenek sunuyor. Yaz Okulu, öğrencilerin hem sosyal, hem de akademik açıdan kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyacak.
Yaz Okulu hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen veliler, Çizgi Koleji'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirler.
Renginar SALİ

YORUM YAP