Çolakoğlu, Lig bizim için yeni başlıyor

Çolakoğlu, Lig bizim için yeni başlıyor

8.10.2024 12:00:29

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu 2-1 galibiyetle ayrıldıkları Beykoz İshaklı maçının ardından yaptığı açıklamasında; “Bizim için lig şimdi başlıyor” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Silivrispor da Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu yaptığı açıklamasında; “Zorlu maç programının ardından özellikle de güçlü takımlara karşı verdiğimiz mücadeleden memnunum. Ligde ilk 5 hafta çok önemliydi ve bu maçları fire vermeden tamamladık. Bir tek geçtiğimiz hafta talihsiz bir maçın ardından puan kaybı yaşadık ki buna da çok takılmıyorum.

Takımımız oturmaya ve kendine gelmeye başladı. Lig bizim için şimdi başlıyor diyebilir ve ilk maçlarımızı hazırlık maçı olarak değerlendirebilirim. Zor maçlarımız var hafta sonu kendi sahamızda Nevşehir Belediyespor'u ağırlayacağız bu maçtan da alacağımız galibiyetle yolumuz bir nebze olsun açılacaktır. Ligin başında anlayış olarak neredeysek hala aynı noktadayız değişen hiçbir şey yok. Takıma, teknik heyete ve yol arkadaşlarıma güvenim tamdır. Ligin sonunda göreceğiz nerede olduğumuzu. Tüm Silivrililerin desteği ile çıktığımız bu zorlu yolun sonu güzel görünüyor” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP