Çorlu 1947 Edirne’yi kupada eledi 2-1

Çorlu 1947 Edirne’yi kupada eledi 2-1

27.09.2023 12:09:05


İki Trakya takımının eşleştiği Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda Erdal İşkar'ın çalıştırdığı Çorlu 1947 takımı Edirnespor'u evinde yenerek kupadan eledi ve bir üst tura yükseldi.

TFF 3. Lig A Grubu'nda mücadele eden Edirnespor, evinde Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Çorluspor 1947 ile karşılaştığı Ziraat Türkiye Kupası maçında 2-1 yenilerek kupaya veda etti. TFF 3. Lig A Grubu'nda mücadele eden Edirnespor, kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Grubunda oynadığı 3 maçta 1 puan toplamasının ardından teknik direktör değişikliği yaşanan Edirnespor, bugün Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk maçına çıktı. Teknik Direktör Cahit Erçevik ile 25 Kasım Stadı'nda sahaya çıkan Edirnespor, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Çorluspor 1947 ile karşılandı. Edirnespor, evindeki karşılaşmaya; Baver Kuçkar, Tayfun Kırca, İsmail Karakaş, Serhat Emirler, Abdulsamet Kırım, Haydar Deniz, Uğur Ayhan, Ahmet Keleş, Ahmet Baykal, Uğurcan Bekçi ve Fevzi Can Bozkuş ilk 11'i ile çıktı. Edirnespor'un yedeklerinde ise Furkan Keleş, Eray Ertorun, Selim Şahin, İsmail Hasan Bakkal, Emre Gürsel Hürcan, Abdussamet Yılmaz, Mustafa Karaman, Ümitcan Ekşi, Furkan Kara ve Atakan Serin yer aldı. Çorluspor 1947 ise sahaya Emre Şanal, Enver Ayyıldız, Hüseyin Ayan, Doğukan Çınar, Sertaç Kayatekin, Burak Balcı, Kerim Deler, Serdal Öz, Burak Toker, Necati Önal ve Koray Ege Sağım ilk 11'i ile çıktı. Çorluspor 1947'nin yedekleri de Selçuk, Tamer, Gökhan, Umut, Muhammet, Enes, Enes Yıldırım, Abdülsamet, Mert ve Samed'ten oluştu.

KIRIM KORNERDEN DİREKT KALEYE VURDU
Hakem Ertuğrul Yolcu'nun yönettiği maçın yardımcılıklarını Nimet Altunkıran, Kenan Gürsel ve Fikret Hakan Abay yaptı. Saat 14.00'te başlayan karşılaşmada ilk gol sesi, 27'nci dakikada geldi. Çorluspor 1947, Burak Toker'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası, Çorlu temsilcisinin üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ise Edirnespor ataklarını sıklaştırdı. Edirne temsilcisi, karşılaşmanın son 10 dakikasında bulduğu korneri iyi değerlendirerek, skoru eşitledi. Korneri kullanan Abdulsamet Kırım, direkt kaleye vurarak, muhteşem bir gole imza attı.

3 DAKİKADA SONRA 2'NCİ GOL GELDİ
Golün ardından Edirnespor umut tazelerken; Çorluspor 1947, 3 dakika sonra karşılaşmanın sonucunu belirledi. Necati Önal, Edirnespor ağlarına gönderdiği top ile karşılaşmayı 2-1'e getiren golü attı. 7 dakikalık uzatmadan da gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çorluspor 1947'nin 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonuçla Edirnespor, Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Ve Silivrispor şeytanın bacağını kırdı 2-0

YORUM YAP