“Cumhur İttifakı birliğini manipüle çabaları boş”

“Cumhur İttifakı birliğini manipüle çabaları boş”

20.08.2024 11:14:05

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündemden düşürmediği iddialarına AK Parti daha fazla sessiz kalamadı. “Cumhur ittifakının birliğinden rahatsız olan bir kesim her zaman kullanmaya alışkın oldukları fitne ve nifak silahını kullanmak için harekete geçmiştir” diyen AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, “Çay bahçelerinde, kahve köşelerinde Cumhur İttifakı için 'mış gibilerle' niyet okuyuculuğu yapanlar Silivri'de hiçbir zaman başarılı olamadılar ve olamayacaklar. Boş laf değil, hizmetleri konuşalım. 23. yılında AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak millete hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu birlik ve beraberlik, bu hizmet aşkı birilerini rahatsız etmeye devam edecektir” dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Silivri ile ilgili Cumhur İttifakını hedef gösteren açıklamalarına daha fazla kayıtsız kalamadı. İmamoğlu'nun yerel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanlığı tarafından İstanbul'daki bütün AK Partili Belediyelere sağlanan 45 Milyon TL değerindeki destekten CHP'li belediyelerin yanında MHP'li Silivri Belediyesi'nin dışında tutulduğu beyanlarına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'tan açıklama geldi.
PAMUK: AK PARTİ'NİN MİLLETE HİZMET ETMEK İSTEYENLERİN VE DAVA ŞUURU İLE HAREKET EDENLERİN TERCİHİ
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, yerel seçimler ve Cumhur İttifakı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Pamuk, geçtiğimiz yerel seçimlerde Cumhur İttifakı içinde yer almayan diğer siyasi partilerden gelen istifaların ve açıklamaların herkesin malumu olduğunu belirtti. Bu açıklamalar sonrası istifa eden milletvekilleri ve belediye başkanlarının AK Parti ile yollarına devam edeceklerini ifade eden Pamuk, AK Parti'nin 23 yıldır millete hizmet etmek isteyenlerin ve dava şuuru ile hareket edenlerin tercihi olduğunu vurguladı.
“CUMHUR İTTİFAKI BİRLİĞİNİ MANİPÜLE ETME ÇABALARI BOŞ”
Pamuk, "AK Parti 23 yıldan beri her geçen gün güçlenerek ve büyüyerek yoluna devam etmektedir" dedi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Cumhur İttifakı birliğini manipüle etme çabalarına değinerek, bu tür çabaların boş olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önderliğinde Cumhur İttifakı'nın Silivri'deki izdüşümünü, MHP İlçe Başkanlığı ve Volkan Yılmaz ile özveriyle sürdürdüklerini ifade etti.
SİLİVRİ'YE KAZANDIRILAN BÜYÜK PROJELER
Ekrem Pamuk, AK Parti Hükümeti ve Bakanlıklarının Cumhur İttifakı Belediyeciliği ile Silivri'ye kazandırdığı büyük projelere de değindi. Son 5 yılda tamamlanan projeler arasında D-100 Karayolu Silivri Geçiş Projesi, Tarihi Mimar Sinan Köprüsünün restorasyonu, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Binaları, Selimpaşa Polis Merkezi, Değirmenköy Stadı, Olimpik Yüzme Havuzu, Silivri Millet Bahçesi ve Hükümet Konağı gibi birçok önemli yatırım bulunduğunu belirtti.
Pamuk, aynı zamanda devam eden projelerden bahsederek, İlçe Sağlık Müdürlüğü Binası, 750 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ve D-100 Otoyolu'nun yenileme çalışmaları gibi büyük projelerin Silivri'ye kazandırılacağını söyledi. Bu yatırımların Silivri'nin her köşesinde görülebileceğini ve bu dev hizmetlerle Silivri'ye hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.
CUMHUR İTTİFAKI'NIN BİRLİĞİ VE GELECEĞE YÖNELİK PLANLAR
Cumhur İttifakı'nın birliğinden rahatsız olan kesimlerin fitne ve nifak silahını kullanmak için harekete geçtiğini belirten Pamuk, bu tür çabaların Silivri'de hiçbir zaman başarılı olamadığını ve olamayacağını ifade etti. "Boş laf değil, hizmetleri konuşalım," diyen Pamuk, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 23. yılında da millete hizmet etmeye devam edeceklerini, bu birlik ve beraberliğin bazı kesimleri rahatsız etmeye devam edeceğini belirtti.
Sevginar Sali

YORUM YAP