“Cumhuriyet aşkı nefes oldu bize”

“Cumhuriyet aşkı nefes oldu bize”

3.11.2023 11:47:09

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Cumhuriyet'imizin 100. yılını, coşku, sevinç ve gururla kutladı.  

Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunundu ve İstiklal Marşı okundu. “Cumhuriyet” konulu sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Tarih öğretmeni Ulaş Yağmur'un meslek aşkı ve heyecanıyla günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasına geçildi. 9. Sınıf öğrencilerinin sunduğu oratoryodan sonra 100. yıla yakışır müzikal kısma müzik öğretmeni Çağdaş Özen yönetiminde geçildi. Şiir okunmasının ardından pankart gösterimiyle program devam etti.
Okul Müdürü Ahmet Sevgin, Cumhuriyet yönetiminin ülkemize nasıl aydınlık bir ışık olarak yansıttığını ifade ettiği ve gençlerimizi bu ışığın en büyük sahibi olarak gördüğünü belirttiği konuşmasıyla son buldu.
Okul Müdürü Ahmet Sevgin, başarılı programın yapılmasında emeği geçen, Cumhuriyet yürüyüşüne öğrencileri hazırlayan Ömer Bayrakdaroğlu'na, okulun koridorlarını görsel şölene dönüştüren Fidan Temiz Zengin ve Züleyha Turan'a, oratoryo gösterisini hazırlayan Ferdi Alkan'a, Cumhuriyet korosunu hazırlayan Çağdaş Özen'e, günün önemini anlatan Ulaş Yağmur'a ve programın sunumunu gerçekleştiren Tuba Özkahraman'a teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP