Cumhuriyet’in ilan edilişinin temsili gazetesini dağıttılar

Cumhuriyet’in ilan edilişinin temsili gazetesini dağıttılar

30.10.2023 12:46:43

Piri Mehmet Paşa İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nazire Çorbalı'nın rehberliğinde, Cumhuriyet'in ilan edilişinin temsili gazetesini, hazırlayıp halka dağıttı.

Piri Mehmet Paşa İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nazire Çorbalı'nın rehberliğinde, Cumhuriyet'imizin 100. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet'in ilan edilişinin temsili gazetesini dağıttı.
Öğrenciler, İlçe Çelenk Töreni'ne katıldı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a temsili gazetelerini takdim ettiler. Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulundular ve İstiklal Marşı'mızı okudular. Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğraflarını çektirip, Silivri sahilinde vatandaşlara Cumhuriyet'in ilan edilişinin temsili gazetesini dağıttılar ve bayramlarını kutladılar.
Minik öğrenciler ve öğretmenleri Nazire Çorbalı, vatandaşların alkış ve takdirlerini topladı. Çorbalı, kendilerine destek olan Ataç Kırtasiye sahibi sayın Erdoğan Ataç'a ve Volkan Matbaacılık firmasına teşekkür etti. 
Renginar SALİ

YORUM YAP