Cumhuriyet’te park ve yol çalışması

Cumhuriyet’te park ve yol çalışması

12.07.2024 10:55:13

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi'nde çalışma sahalarında yerinde incelemelerde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, teknik ekibi ile Cumhuriyet Mahallesi'nde planlanan yol çalışmaları ve devam eden park tadilatını yerinde inceledi. Başkan Balcıoğlu, incelemeler sonrasında çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Tandoğan Sokak'ta planlanan yol iyileştirme ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek, "İlçemizde araç ve yaya trafiğinin daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi. Bu çalışmaların, mahalle sakinlerine daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkanı sunmayı hedeflediğini belirtti.
Ayrıca, Cumhuriyet Mahallesi Hacı Cemil Umuç Sokağı üzerinde bulunan ve atıl durumda olan parkın tadilat ve yenileme işlemleri hakkında bilgi veren Balcıoğlu, "Çocuklarımıza oyun oynayabilecekleri, ailelerimizin ise keyifli vakit geçirebileceği yeni bir alan oluşturmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Parkın yenilenmesiyle birlikte mahalle sakinlerine modern ve kullanışlı bir sosyal alan sunulması amaçlanıyor.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP