ÇYDD’den Çizgi Eğitim Kurumları’na teşekkür ziyareti

ÇYDD’den Çizgi Eğitim Kurumları’na teşekkür ziyareti

11.07.2024 10:56:30

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Silivri Şube yönetimi, Çizgi Eğitim Kurumlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, derneğe yaptıkları katkılardan dolayı Silivri Çizgi Eğitim Kurumları'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Kampüs Müdürü Nalan Yakan'a kurum adına hazırladıkları Teşekkür Belgesini takdim ettiler.
ÇYDD Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün Silivri Çizgi Eğitim Kurumları'nı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi Yönetimi olarak ziyaret ederek burs hesabımıza yapmış oldukları katkı için teşekkürlerimizi ilettik. Bu sırada bizleri güler yüzle ve samimi davranışları ile karşılayan Kampüs Müdürü Nalan Yakan ve okul personeline çok teşekkür ediyoruz. Çağdaş eğitime katkı sunan, Çizgi Eğitim Kurumları gibi okullarımızın çoğalmasını diliyoruz.”
Silivri Çizgi Eğitim Kurumları Kampüs Müdürü Nalan Yakan da ziyaretlerinden dolayı ÇYDD heyetine teşekkür ederek, eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin Silivri Şubesi, eğitime katkı sunan kurum ve kuruluşlarla iş birliğini sürdüreceklerini vurguladı.
Renginar SALİ

YORUM YAP