Demirkol’dan Milli Eğitim Müdürü’ne sert eleştiri

Demirkol’dan Milli Eğitim Müdürü’ne sert eleştiri

12.09.2024 10:30:18

Silivri Su Sporları Kulübü Başkanı Murat Demirkol, siyasi davranışları nedeniyle Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'ı kınadı.

Silivri Su Sporları Kulübü Başkanı ve 2024 Zafer Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Murat Demirkol, sosyal medya hesabı üzerinden Silivri Milli Eğitim Müdürü'nü hedef alan sert bir açıklama yaptı. Demirkol, Milli Eğitim Müdürü'nün siyasi davranışlarını öne sürerek sergilediğini, ancak bu durumun kabul edilemeyeceğini belirtti.
DEMİRKOL: MAKAMINA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI KINIYORUM
“Kamuoyuna bilgilendirme… Son günlerde olayların yaşandığı Silivri Milli Eğitim Müdürlüğü makamına yakışmayan davranışlarından dolayı Müdür beyi kınıyorum. Çocuklarımızın kişisel kavgaya karışması mümkün değildir. Bir devlet memurunun siyasi davranışı kabul edilmez. Bu süreçte Silivri Belediye Başkanı Sayın Bora Balcıoğlu'nun açıklamasına destek veriyor ve süreci takip ediyorum. Milli Eğitim Müdürü için bakanlığın gerekli tahkikatını yapmayı bekliyorum. Saygılarımla.”
BELEDİYE BAŞKANINA DESTEK
Murat Demirkol, açıklamada ayrıca Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun açıklamalarda bulunduğunu belirtti. Demirkol, Balcıoğlu'nun tavrını doğru bulduğunu ifade ederek, Milli Eğitim Müdürü hakkında gerekli işlemin yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tahkikat yapılmasını istedi.
SİYASİ GERİLİM BÜYÜYOR
Bu açıklamalarda, Silivri'deki eğitim ve siyaset arasındaki gerilim gözlerin önüne sererken, Milli Eğitim Müdürü ile ilgili tartışmaların derinleştiği bir dönemde yapılmasına dikkat edildi. Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP