“Demiroğlu Bilim Üniversitesi’ne Silivri’mize hoş geldiniz diyorum”

“Demiroğlu Bilim Üniversitesi’ne Silivri’mize hoş geldiniz diyorum”

13.11.2023 11:38:24

Kasım Meclisinde gündemdeki konular üzerine bilgi paylaşan Başkan Volkan Yılmaz, Florence Nightingale Grubunun, Demiroğlu Bilim Üniversitesi'nin 2024 yılının Ocak ayından itibaren Silivri'de Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Yüksekokullarıyla eğitime başlayacaklarını müjdeledi. Üniversitenin Tıp Fakültelerini Silivri'ye taşımayı planladıklarını da paylaştı.

Demiroğlu Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çavlan Çiftçi ve Dr. Hayrullah Doğan'ın ziyaretine ilişkin Kasım oturumunda meclisi bilgilendiren Başkan Volkan Yılmaz, bölgemizde gerçekleştirilecek yeni eğitim yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan Bey şöyle konuştu: “Biliyorsunuz üniversiteler, şehirlerin hem kültür, hem sosyal ve ekonomik hayatlarına pozitif etkiler yapabilen kurumlar. Silivri'nin kampüslü üniversitelerin yapılabilecek nadir ilçelerden biri olduğunun altını çizmiştik.
Rumeli Üniversitemiz var.
Kadir Has Üniversitesi ile çok sancılı bir süreçten sonra, üniversiteyi yine bölgede bırakarak Türkiye'de tek olan belediyemizin de ortak olduğu teknoparkı kurduk. İnşallah yıl başında hep birlikte açılışını yapacağız.
“DEMİROĞLU BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ VE YÜKSEKOKULLARIYLA SİLİVRİ'DE EĞİTİME MERHABA DİYECEK”
Geçtiğimiz günlerde Demiroğlu Bilim Üniversitesi'nin Rektörü hanımefendi ziyaretimize geldiler.
Demiroğlu Bilim Üniversitesi, yalnızca sağlık alanında eğitim veren tıp fakültesi. Sağlık Bilimleri Yüksekokullarının olduğu bir üniversite. Başka bölümleri yok.
Hepinizin belki bildiği Florence Nightingale Grubunun üniversitesi. İnşallah 2024 yılının Ocak ayından itibaren Silivri'de Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Yüksekokullarıyla Silivri'de eğitime merhaba diyecekler.
Demiroğlu Bilim Üniversitesi'ne Silivri'mize hoş geldiniz diyorum.
“TIP FAKÜLTESİNİ SİLİVRİ'YE TAŞIMAYI PLANLIYORLAR”
Önümüzdeki yıl Tıp Fakültesini Silivri'ye taşıyıp örgün eğitimini Silivri'de yapmayı planlıyorlar.
Bildiğim kadarıyla Çatalca Belediyesinden bir arsa satın alarak orada bir hastane yapımına yakında başlıyorlar. Bölgemiz için kıymetli bir iş birliği ve faaliyet olacak.”
Sevginar Sali

YORUM YAP