Depreme karşı ortak hareket planlanıyor

Depreme karşı ortak hareket planlanıyor

3.06.2024 11:53:37

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte Silivri'nin Afet Koordinasyon Merkezi'ni
ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, afetlere karşı yerel ve ulusal düzeyde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Başkan Balcıoğlu ve Başkan Güzel, afet anında ve sonrasında kullanılacak ekipmanlar hakkında detaylı bilgi aldılar. Ayrıca, bölgelerinin deprem riskiyle karşı karşıya olduğunu göz önünde bulundurarak, afet durumlarında hızlı ve etkili müdahale için işbirliği içinde çalışacaklarını vurguladılar.
Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada Başkan Balcıoğlu, "Bölgemizin bir gerçeği olan depremin felakete dönüşmemesi için Silivri ve Çatalca olarak birlikte hareket etme kararı aldık. Afetlere karşı hazırlıklı olmak ve hızlı müdahale yapabilmek için koordinasyonumuzu güçlendireceğiz” dedi.
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ise, "Silivri ile birlikte afetlere karşı hazırlıklı olmak ve müdahale kapasitemizi artırmak için dayanışma içinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın güvenliği ve refahı için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. Seda Şimşek

YORUM YAP