Ders konusu tiyatroyla desteklendi

Ders konusu tiyatroyla desteklendi

26.12.2017 10:14:32

Ali Solmaz Tiyatrosu, İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerine “Fatih Sultan Mehmet ve Adalet” adlı oyunu sahneleyerek ders konularına katkıda bulundu.

İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Derya Yaran'ın girişimleriyle MEB müfredatı çerçevesinde 7. Sınıf öğrencilerinin işlediği konuya katkı sunmak üzere Ali Solmaz Tiyatrosu'ndan destek talebinde bulundu. Tiyatro ekibi, okulun konferans salonunda “Fatih Sultan Mehmet ve Adalet” adlı oyunu sahneledi. Oyunu öğrencilerinin yanı sıra, Okul Müdürü Erhan Yaman, diğer yöneticiler ve öğretmenler de ilgi ve beğeniyle izledi.
Edinilen bilgilerin pekiştiği ve kalıcılığının sağlandığı tiyatro oyunu 30 dakika sürdü.
Oyun sonunda, sunduğu destek dolayısıyla Solmaz Tiyatrosu kurucusu Ali Solmaz'a öğrenci ve eğitimciler adına teşekkür çiçeğini Sosyal Bilgiler Öğretmeni Derya Yaran, plaketi ise Okul Müdürü Erhan Yaman sundu. Yaran, “Adalet sadece bir kavram değil, ömür boyu yolumuz olsun.” diyerek etkinliğin düzenlenmesine destek veren Okul Müdürü Erhan Yaman'a da teşekkür etti.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP