Draginovo’da düzenlenen Kültür Festivaline katıldılar

Draginovo’da düzenlenen Kültür Festivaline katıldılar

4.09.2024 11:14:21

Akören Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin, mahalle sakinlerinden oluşan bir grupla, geçtiğimiz gün Bulgaristan'da kardeş köyleri Draginovo'da düzenlenen 3. Kültür Festivali'ne katıldı.

Akören Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin, mahalle sakinlerinden oluşan bir grupla birlikte, Bulgaristan'ın Draginovo köyünde düzenlenen 3. Kültür Festivali'ne katıldı. Ergin, kardeş köyleri Draginovo'da gerçekleştirilen bu anlamlı etkinliğe katılmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti.
Muhtar Hüseyin Ergin, festivalle ilgili yaptığı paylaşımda, "Bulgaristan'da kardeş köyümüz olan Draginovo'da düzenlenen 3. Kültür Festivali'ne katıldık. Organizasyonda emeği geçenlere ve bizleri davet eden; Velingrad Belediye Başkanı Kostadin Koev, Velingrad Muhtarı Biser Madjirov'a ve Bulgaristan Baş Müftüsü Dr. Mustafa Aliş Hacı'ya teşekkürlerimi sunarım. Ziyaretimizde desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'na teşekkürlerimi sunarım," ifadelerine yer verdi.
Bu ziyaret, iki kardeş köy arasındaki kültürel bağları güçlendirmek ve karşılıklı dostluğu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi. Festivalde, katılımcılar çeşitli etkinliklere katılarak kültürel paylaşımlarda bulundu ve iki köy arasındaki kardeşlik bağları bir kez daha pekiştirildi.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP