Drama kursiyerleri sertifikalarını aldı

Drama kursiyerleri sertifikalarını aldı

20.06.2024 10:36:56

Silivri Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi İşbirliğiyle Drama Eğitimini tamamlayan kursiyerlerden renkli sertifika programı.
Silivri Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle Güzel Sanatlar Akademisi'nde drama eğitimi alan çocukların hazırladığı sahne gösterileri, aileleri ve izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Program, çocukların sergilediği yetenekler ve sahne performanslarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan çocuklar, düzenlenen törenle katılım sertifikalarını aldı. Sertifikaları, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin ve Kültür Müdürü Meral Türkmen Terlikçi takdim etti. Başkan Yardımcısı Emine Tarin, çocukların gösterdikleri çaba ve başarıdan ötürü gurur duyduklarını belirterek, gelecekte de bu tür eğitim ve etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.
Kültür Müdürü Meral Türkmen Terlikçi ise çocukların sanata olan ilgisinin artırılmasının önemine değinerek, bu tür programların onların kişisel gelişimlerine büyük katkı sağladığını ifade etti.
Drama eğitimi programına katılan çocuklar ve aileleri, etkinlikten memnun kaldıklarını dile getirerek, bu tür fırsatların sağlanmasından dolayı Silivri Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi'ne teşekkür ettiler.

Buket KARAHIZIR

 

YORUM YAP