Dünya Çevre Günü’nde Çevreci Sahaf Etkinliği

Dünya Çevre Günü’nde Çevreci Sahaf Etkinliği

7.06.2024 11:32:05

Silivri Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünce Dünya Çevre Günü'nde Çevreci Sahaf Etkinliği düzenlendi. 

Silivri Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi. Çevreci Sahaf Etkinliği adı altında gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlar okudukları kitapları getirdi ve kurulan stantta yer alan diğer kitaplarla değiştirme imkanı buldu.
Etkinlik, hem kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek, hem de çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlendi. Vatandaşlar, etkinliğe yoğun ilgi göstererek, evlerindeki okunmuş kitapları getirip, yeni kitaplarla değiştirdiler. Bu sayede kitaplar yeniden değerlendirildi ve atık oluşumunun önüne geçildi.
Silivri Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü yetkilileri, bu tür etkinliklerin sürdürülebilir bir çevre bilinci oluşturma yolunda önemli adımlar olduğunu belirtti. Etkinliğe katılan vatandaşlar, hem çevreye duyarlı bir etkinliğin parçası olmanın hem de yeni kitaplarla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP