Duru; “Mazeret değil çözüm arama zamanıdır”

Duru; “Mazeret değil çözüm arama zamanıdır”

09.07.2018 13:16:45

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yeni sezon öncesinde yaptığı değerlendirmelerde, futbolun doğrularına odaklanmaya çalışacaklarını, bunun gerçekleşmesi durumunda başarının kendiliğinden geleceğini anlattı.

Yeni sezon öncesinde adımlarını sağlam atarak hazırlıklarını devam ettiren Silivrispor'da Kulüp Başkanı Akgün Duru, yeni sezonun mazeret değil çözüm arama zamanı olduğunu belirterek bütünleştirici bir açıklamaya imza attı. Yaptığı açıklamasında Akgün Duru; “İlçemizdeki ve mahallelerimizdeki tüm amatör spor kulüpleriyle bir bütün halinde olmamız, altyapıya büyük önem vermemiz gerekiyor. Amaç, Silivri'nin değerlerini Silivrispor'a ve bölgemizin lokomotif kulüplerine kanalize edebilmek. Geçtiğimiz sezon düşüşümüzün ardından mazeret üretmedik, düştük dedik, şimdi ise çözüm aramak zorundayız. Bir bütün halinde camiamızla birleşerek geleceğimizi planlamamız şarttır.

'DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞAZIM, BUGÜN YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM'

Bizlerin dönemimde amatör spora en üst düzeyde katkı sağlanacağından kuşkunuz olmasın. Geçtiğimiz dönem bunu başlattık ve bu dönemde de arttıracağız. Amatör takımları kesinlikle soyutlamayacağız. Silivrispor'un şu an durumunun iyi olduğunu söyleyemeyiz, ancak 'Dün dünde kaldı cancağazım, bugün yeni şeyler söylemek lazım' deyip önümüze bakacağız. Eski defterlerin yeniden açılmaması, gecenin karanlığında fenerin gözümüze değil de önümüze, yolumuza, rotamıza tutulmasını istiyoruz. Yeni, aslında bir başlangıçtır, yeni sezon, taze, yeni bir beyaz sayfa açma zamanıdır.

YENİ SEZONUMUZ HAYIRLI OLSUN

Tüm olumsuzlukları silip, yeniden başlama zamanı olmalıdır yeni sezon. Ruhumuzu temizleme, bedenimizi silkeleme zamanı olacaktır yeni sezon. Geçmiş yaşandı ve bitti, geride kaldı ve onu geri getiremeyiz. Ama an'ı yaşamak elimizde, zamanın akışına dur demek hiçbirimizin başarabileceği bir durum değil, ama zamanı yaşamak elimizde. An'ı yaşamak, zaten geçmiş geri gelmiyor, gelecek belirsiz, salt an var, ne geçmiş, ne gelecek! Onurumuzla, yaratılışımıza şükrederek, bebeler gibi kibirsiz bir yaşam felsefesine sarılarak önümüze bakmalıyız. Tüm güzelliklerin yaşamımıza yeni bir renk katması, coşku yaratması dileği ile yeni sezonumuz hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Silivrispor yönetiminden protokole ziyaret

YORUM YAP