Eğitim Akademisi’nde İngilizce Seviye Tespit Sınavı yapıldı

Eğitim Akademisi’nde İngilizce Seviye Tespit Sınavı yapıldı

1.07.2024 11:37:10

Silivri Belediyesi Eğitim Akademisi'nde, 9-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen İngilizce Yaz Okulu'nun Seviye Tespit Sınavı yapıldı.

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliğinde kurulan Silivri Belediyesi Eğitim Akademisi'nde, 9-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen İngilizce Yaz Okulu'nun Seviye Tespit Sınavı geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi.
Sınav, yaz okulu programına katılacak öğrencilerin dil seviyelerini belirlemek ve uygun sınıflara yerleştirilmelerini sağlamak amacıyla yapıldı. Sınava katılan öğrenciler, dil bilgisi, okuma, yazma ve dinleme becerileri gibi çeşitli alanlarda test edildi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Eğitim Akademisi'nin çocukların eğitimine katkı sağlamak ve onların yabancı dil becerilerini geliştirmek amacıyla önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. İngilizce Yaz Okulu ile onların dil becerilerini güçlendirip, kendilerini uluslararası alanda ifade edebilen bireyler olmalarını hedefliyoruz” dedi.
Kadir Has Üniversitesi ile yapılan iş birliği kapsamında, yaz okulu boyunca öğrencilere nitelikli bir eğitim verilmesi amaçlanıyor. Programın sonunda, öğrencilerin dil becerilerinde kaydettikleri ilerlemeler de değerlendirilecek.
Veliler, bu tür eğitim programlarının çocuklarının gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi'ne teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP