Eğitim Bir Sen’den yeni atanan eğitimcilere ziyaret

Eğitim Bir Sen’den yeni atanan eğitimcilere ziyaret

29.08.2024 10:05:09

Eğitim Bir Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, ilçe yönetimiyle birlikte, yeni atanan eğitimcilere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Eğitim Bir Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Güven, İlçe Temsilcilik Başkanı Erdal Karabacak ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Elibol, geçtiğimiz günlerde ilçeye yeni atanan eğitimcileri ziyaret etti. Ziyaretlerde, yeni görevlerine başlayan öğretmenlere başarı dileklerinde bulunuldu.
Ziyaret kapsamında Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu'na atanan Mustafa Erdi Kahya, Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne atanan Erdem Taşçı, Değirmenköy Ortaokulu'na atanan Ömer Kaya, Alipaşa Fetih Erkoç İlkokulu'na atanan Mehmet Uluca ve Akören Ümit Aksu İlk ve Ortaokulu'na atanan Ali Şahin ile bir araya gelen heyet, öğretmenlerin yeni görev yerlerinde başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini temenni etti.
Eğitim Bir Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni görevlerine başlayan öğretmenlerimizin her zaman yanındayız. Eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesini sağlamak için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyaret edilen öğretmenler de, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirttiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP