Eğitim Bir Sen’den Yeni Müdür Yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti

Eğitim Bir Sen’den Yeni Müdür Yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti

6.09.2024 11:01:02

Eğitim Bir Sen Sendikası Silivri yetkilileri, müdür yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek başarı dileklerini iletti.

Eğitim Bir Sen Sendikası Silivri Temsilcilik Başkanı Erdal Karabacak ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün yeni atanan okul müdür yardımcılarını ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Ziyaret edilen isimler arasında Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu'na Müdür Yardımcısı olarak atanan Yıldız Öztürk, Nurullah Baldöktü İlkokulu'na atanan Serdar Ahıskalı, Ertuğrul Gazi Ortaokulu'na atanan Gökçe Özdemir, Oğuz Aral Ortaokulu'na atanan Müjde Canpolat ve Çanta 80. Yıl İlk ve Ortaokulu'na atanan Dilek Öğünden ve Ufuk Kalkan yer aldı.
Ziyaret esnasında, sendika yönetimi, yeni görevlerinde başarı dileklerini ileterek, eğitimdeki iş birliklerinin devam edeceğini ve okullarda yapılan tüm çalışmalarda her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını vurguladı. Müdür yardımcıları da nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, eğitimin gelişimi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyaretler, samimi bir ortamda gerçekleşti.
Renginar SALİ

YORUM YAP