Eğitim Bir Sen’den yöneticilere hayırlı olsun ziyaretleri

Eğitim Bir Sen’den yöneticilere hayırlı olsun ziyaretleri

4.10.2024 11:25:41

Eğitim Bir Sen Silivri Temsilcisi Erdal Karabacak ve yönetimi, yeni göreve başlayan yöneticilere hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Eğitim Bir Sen Silivri Temsilcisi Erdal Karabacak ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede eğitim ve sağlık alanında yeni göreve başlayan yöneticilere geçtiğimiz gün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Karabacak ve ekibi, görevine yeni başlayan yöneticilere başarı dileklerini ileterek, onlara her türlü destek sunmaya hazır olduklarını belirtti.
Ziyaret kapsamında Piri Mehmet Paşa İlkokulu'na Müdür Yardımcısı olarak atanan Semih Genç ziyaret edildi. Karabacak, Genç'e yeni görevinde başarılar dilerken, okulun yönetimiyle iş birliği içinde çalışarak, okulun eğitim kalitesini daha da ileriye taşımak için birlikte hareket edeceklerini vurguladı.
Hasan Özvarnalı İlkokulu'na Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Ufuk Suskun'u ziyaret eden Karabacak ve yönetimi, Suskun'a da tebriklerini iletti. Eğitimde yenilikçi ve çözüm odaklı bir yaklaşımı benimsediklerini belirten Karabacak, okul yönetiminin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Ziyaretlerine Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'na geçerek devam eden Eğitim Bir Sen heyeti, burada Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Hatice Efe'yi tebrik etti. Proje okulunun başarılarının artarak devam etmesi için iş birliği içinde çalışacaklarını dile getiren Karabacak, okulun öğrencilerine kaliteli bir eğitim sunulması adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Son olarak, Silivri Devlet Hastanesi'ne Müdür olarak atanan Yunus Gültekin'i ziyaret eden Eğitim Bir Sen heyeti yeni görevinde başarılar dileyerek, Silivri'de sağlık hizmetlerinin kalitesinin artarak devam etmesi için iyi dileklerini sundu.
Ziyaretler sırasında karşılıklı olarak iyi dilekler paylaşılırken, Erdal Karabacak, Eğitim Bir Sen olarak ilçedeki eğitim ve sağlık yöneticileriyle her zaman güçlü bir iş birliği içerisinde olacaklarını ve bu tür ziyaretlerin, ilçedeki dayanışma ve destek ağını güçlendireceğini ifade etti.
Reginar SALİ

YORUM YAP