Eğitim İş heyeti Başkan Balcıoğlu’na taleplerini iletti

Eğitim İş heyeti Başkan Balcıoğlu’na taleplerini iletti

23.09.2024 11:30:05

Eğitim İş Silivri Temsilcileri, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak taleplerini iletti ve önerilerde bulundu. 

Eğitim ve Bilim İş Görenler Sendikası Silivri Temsilcilik Başkanı Yasin Agin ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Eğitim İş'li öğretmenler, yerel seçimleri kazanmasından dolayı Başkan Balcıoğlu'nu tebrik ettiler.
Başkan bey seçim öncesi ve sonrası yaşadığı yoğunluk ve düzen oturtma süreci nedeniyle kendileriyle buluşmasının geciktiğini paylaştı.
TALEPLERİNİ İLETTİLER

Eğitim İş Heyeti, sendikalarının eylem ve etkinliklerinden, iş kollarının Silivri 'de yetkili olma sürecinden bahsetti. Okulların ihtiyaçlarının giderilebilmesi için belediyede bir koordinasyon birimi kurulmasını tavsiye ettiler. Okulların temizlik personeli zaafı nedeniyle aksayan temizlik işlerine belediyenin katkı sunmasını istediler. Öğrencilerin okullarda temiz içme suyuna ulaşabilmesi için belediye tarafından su arıtma sebilleri hibe edilmesini istediler.

“OLUŞACAK SORUNLAR TÜM VATANDAŞLARA ZARAR VERECEK”
Başkan Balcıoğlu, da okulların fiziki yapılarına yaptıkları katkılardan bahsetti. İlçe Milli Eğitim Müdürü ile yaşadığı ve basına yansıyan süreç konuşuldu.
Eğitimciler, Belediye ile Milli Eğitimin paydaş olduğunu, arada oluşacak sorunların öğrenciler başta olmak üzere tüm vatandaşlara zarar vereceğini iletti. Başkan Balcıoğlu da kurumların iletişim içinde olacağını belirtti.
Eğitim İşli'ler, Başkan Balcıoğlu'nu programı uygun olduğunda sendikalarında misafir etmek üzere davette bulundu.
Renginar SALİ

YORUM YAP