Eğitim İş’li öğretmenlerden Nefes Egzersizi çalışması

Eğitim İş’li öğretmenlerden Nefes Egzersizi çalışması

18.02.2025 11:20:48

Eğitim İş Silivri Temsilcilik Ofisi'nde, Nalan Aytaç Yılmaz'ın önderliğinde nefes egzersizleri çalışması başladı. Sendika üyesi öğretmenler, bu faydalı çalışmaya katılarak Yılmaz'a teşekkür etti.

Eğitim İş Silivri Temsilcilik Ofisi'nde, öğretmenlerin motivasyonunu ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla nefes egzersizleri çalışması başlatıldı.
17 Şubat Pazartesi günü başlayan çalışmaya, Nalan Aytaç Yılmaz öncülük etti. Eğitim İş üyesi öğretmenler, katıldıkları bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine rehberlik eden Yılmaz'a teşekkürlerini iletti.
Nefes egzersizleri çalışmasının, öğretmenlerin stres yönetimi ve günlük yaşam kalitelerine olumlu katkı sağlaması bekleniyor. Eğitim İş Temsilcilik Ofisi yetkilileri, bu tür kişisel gelişim odaklı etkinliklerin süreceğini belirtti.
Renginar SALİ

 

YORUM YAP