Eğitim İş'ten İlçe Milli Eğitim Müdürü Damat'a hayırlı olsun ziyareti

Eğitim İş'ten İlçe Milli Eğitim Müdürü Damat'a hayırlı olsun ziyareti

13.09.2024 11:05:16

Silivri'nin yetkili sendikası Eğitim İş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eğitim İş Silivri Temsilcilik Başkanı Yasin Agin ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Silivri'nin eğitim sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik yapılacak çalışmalar üzerinde duruldu. Agin, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:
"Silivri'nin yetkili sendikası Eğitim-İş Silivri Temsilciliği yönetimi olarak, görevine yeni başlayan Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a ziyarette bulunduk. Silivri'nin eğitim sorunlarından bahsettiğimiz, bu sorunların detaylarını ve eylem planlarını konuştuğumuz verimli bir görüşme oldu. Eğitimin paydaşları olarak eğitim-öğretimin ilçemizde daha kaliteli ve verimli bir hale getirilmesi ile yaşanan sorunlar karşısında istişare ortamının bozulmadan çözümler aranması konularında görüş birliğine varıldı."
Renginar SALİ

YORUM YAP