Eğitim Sen’den Başkan Balcıoğlu’na teşekkür

Eğitim Sen’den Başkan Balcıoğlu’na  teşekkür

23.09.2024 11:30:43

Eğitim Sen Silivri Temsilcik Başkanı Caner Erdoğan ve yönetimi, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu ziyaret ederek kırtasiye ve kahvaltı destek paketleri için teşekkür etti ve bu tür uygulamaların daha da yaygınlaştırılması gerektiğini dile getirdi.  

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Silivri Temsilcilik Başkanı Caner Erdoğan ve yönetimi, geçtiğimiz hafta Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Balcıoğlu'na hayırlı olsun dileklerini ilettiler, eğitim alanında yaptığı çalışmalara ilişkin teşekkürlerini ileten Erdoğan, özellikle kırtasiye desteği ve dağıtılan kahvaltı destek paketlerinin önemini vurguladı.
Caner Erdoğan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamalar şu ifadelere yer verdi: “Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'na misafirperverliği için Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) adına teşekkür ediyoruz. Sosyal belediyecilik politikası oranları yapılan kırtasiye desteği ve kahvaltı destek paketi uygulaması için ayrıca teşekkür ediyoruz. Velilerin ekonomik zorluklar yaşadığı, enflasyonun ve hayat pahalılığının artığı bu dönemde bu uygulamaların daha da yaygınlaşmasını, özellikle okullarda öğrencilerimiz için temiz içilebilir su ihtiyacının da önemli olduğunu belirtik.”
Ziyaret, eğitim alanında yapılan iş birliklerinin ve sosyal destek hizmetlerini gündeme getirdi. Eğitim Sen Silivri Temsilciliği yetkililer, okullardaki ihtiyaçların karşılanması ve eğitimde fırsat eşitliğinin sürdürülmesi adına desteğe ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP