Emekli personeline teşekkür etti

Emekli personeline teşekkür etti

27.05.2024 11:52:04

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, emekliliğe ayrılan mesai arkadaşlarına Silivri'ye sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, geçtiğimiz hafta makamında emekli olan personellerini kabul ederek kendilerine teşekkür plaketleri sundu. Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, birlikte uyum ve keyif içerisinde çalıştıkları mesai arkadaşlarının belediyeye ve Silivri'ye sundukları hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını belirtti.
Emekli olan personeller arasında; Hayriye Aykanat, Serpil Güven, Aslı Zübeyde Ergene, Şevki Denizoğlu ve Ersoy Özdemir bulundu. Başkan Balcıoğlu, onların yıllarca belediyeye katkı sağladıklarını ve emeklerinin her zaman hatırlanacağını vurguladı.
Başkan Balcıoğlu, "Mesai arkadaşlarımızın emeklilikleri nedeniyle kendilerine teşekkür etmek adına bu küçük jesti yapmak istedik. Hayatlarının bir dönemini belediyemize ve Silivri'ye adayan bu değerli personelimizin emekleri unutulmayacak. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz" şeklinde konuştu.
Teşekkür plaketlerini alan emekli personel, duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Balcıoğlu'na teşekkür etti.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP