Emlakçılar Derneği, Bakmaz’a başarı diledi

Emlakçılar Derneği, Bakmaz’a başarı diledi

25.09.2024 10:40:14

Silivri Emlakçılar Derneği'nden MHP İlçe Başkanı Hakan Bakmaz'a hayırlı olsun ziyareti.

Silivri Emlakçılar Derneği Başkanı Sezai Kütük ve Derneğin yeni başkanı olmaya hazırlanan Murat Aydın, dernek üyeleri ile birlikte MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Derneğin yöneticileri, yeni görevine başlayan Bakmaz'a başarı dileklerini ileterek, Silivri'de emlak sektörü ve yerel yönetimle iş birliği konularında fikir alışverişinde bulundular.
Sezai Kütük, bu anlamlı ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımda, “Değerli hemşerim Hakan Bakmaz Başkanımıza Silivri Emlakçılar Derneği yönetimi olarak Silivri MHP İlçe Başkanlığı görevinde başarılar diledik, misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. Kütük, Bakmaz'ın sıcak karşılamasından memnuniyet duyduklarını belirterek, dernek olarak ilçeye katkı sağlayacak projelerde iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
Hakan Bakmaz ise Silivri Emlakçılar Derneği'nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, ilçedeki emlak sektörünün gelişmesi ve sorunlarının çözülmesi için her zaman iş birliği içinde olacaklarını belirtti.
Seda Şimşek

YORUM YAP