Emlakçılar Derneğinden siyasilere nezaket ziyaretleri

Emlakçılar Derneğinden siyasilere nezaket ziyaretleri

3.10.2024 11:11:04

Silivri Emlakçılar Derneği Murat Aydın'ın Başkanlığında siyasi parti ilçe başkanlıklarına bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Silivri Emlakçılar Derneği Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki siyasi partilere yönelik gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretlerine devam etti.
İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı İbrahim Kömür ile bir araya gelen heyet, ilçe sorunları ve gayrimenkul sektörünün gelişimi üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Ardından İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden dernek yönetimi, İlçe Başkanı Mert Erişken ile Silivri'nin gelişimi ve yerel siyasetin emlak sektörüne etkilerini konuştu. İkinci durağın ardından heyet, Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi ve yönetimi ile bir araya gelerek, sektörle ilgili değerlendirmeler yaptı.
Ziyaretlerine Büyük Birlik Partisi (BBP) Silivri İlçe Başkanı Resul Aslan ile devam eden Emlakçılar Derneği, son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz ve yönetimi ile bir araya geldi. MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın'ın da katıldığı toplantı, MHP İlçe binasında gerçekleştirildi ve Silivri'nin gelişimiyle ilgili verimli görüşmeler yapıldı.
Murat Aydın, ziyaretlerin ardından tüm partilere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederken, dernek olarak ilçenin kalkınmasına katkı sağlama hedeflerine bağlı olduklarını belirtti.
Sevginar Sali

YORUM YAP