Emniyet Müdürü Taşçı’dan ADD’ye ziyaret

Emniyet Müdürü Taşçı’dan ADD’ye ziyaret

17.10.2024 12:03:42

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şube Başkanı Rahim Girgin ve yönetimini ziyaret etti.

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, geçtiğimiz gün Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi'ne iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, Şube Başkanı Rahim Girgin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Taşçı, dernek çalışmalarına yönelik bilgiler aldı.
ADD Silivri Şube Başkanı Rahim Girgin, Müdür Taşçı'nın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçe Emniyet Müdürümüzün STK'lara verdiği önem ve destek bizler için çok kıymetli. Toplumun farklı kesimleriyle kurduğu bu güçlü bağ, güven ortamının oluşmasına katkı sağlıyor. Bu anlamlı ziyareti için kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleşen nezaket ziyaretinde, Silivri'de yürütülen toplumsal ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Müdür Taşçı, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği ve iletişimin önemine dikkat çekerek, Silivri'de huzur ve güven ortamının sağlanması için tüm kurumlarla koordineli çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ile sona erdi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP