Emniyet Müdürü Taşçı’dan Esnaf Odası’na iade-i ziyaret

Emniyet Müdürü Taşçı’dan Esnaf Odası’na iade-i ziyaret

13.09.2024 10:49:40

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, iade-i ziyaretlerini Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'le sürdürdü.

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e geçtiğimiz gün iade-i ziyarette bulundu. İlçe emniyet müdürü ve oda başkanı, Silivri esnafının karşılaştığı sorunlar ve talepler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdi.
Ziyaret sırasında Koçer, Silivri esnafının sorunlarını, beklentilerini ve güvenlik konusundaki hassasiyetlerini dile getirirken, Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, esnafın her zaman destek sağlayabileceğini ve 7/24 iletişimde bulunabileceklerini vurguladı. Taşçı, emniyetin ilçedeki esnafa ve iş yerlerine her zaman bir telefon kadar yakın olduğunu dile getirdi.
Koçer, Emniyet Müdürü'nün bu duyarlı yaklaşımı ve sıcak ziyareti için teşekkür ederek, şu sözlerle dile getirdi: “Silivri İlçe Emniyet Müdürümüz Kıvanç Taşçı ile esnaflarımızın hareketleri ve paylaşımları paylaşıldı. Bize, her zaman erişebileceğimizi ve her türlü desteği sunacaklarını söyledi. Müdürümüze bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum.”
Bu dönüş-i ziyaret, Silivri'de esnaf ve emniyet güçleri arasındaki iş birliğini pekiştirdiği gibi, ilçede huzur ve güven ortamının güçlenmesine yönelik olumlu adımların süreceği mesajını verdi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP