En çok tercih edilen üniversite oldu

En çok tercih edilen üniversite oldu

16.10.2024 11:03:06

Bu bir tanıtımdır

İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kontenjanlarını %100 dolulukla tamamladı ve en çok tercih edilen üniversite oldu.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) tercih sonuçlarına göre 2024-2025 eğitim-öğretim yılında büyük bir başarıya imza atarak kontenjanlarını %100 doldurmayı başardı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi yönetimi, başarılarına dair şu açıklamada bulundu: “Bu önemli başarı, üniversitemizin spor bilimleri alanında sunduğu güçlü akademik kadro, modern eğitim imkanları ve öğrencilerimize sağlanan eşsiz kariyer fırsatlarına duyulan güvenin bir göstergesi olarak öne çıkıyor.
İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, öğrencilerine hem teorik hem de uygulamalı eğitimler sunarak, geleceğin spor profesyonellerini yetiştirmeyi hedeflemektedir. Fakültemiz, geniş ve modern spor tesisleri, alanında uzman akademik kadrosu ve kapsamlı eğitim programlarıyla öğrencilere en iyi eğitimi sunmayı amaçlamaktadır.
Teorik bilginin yanı sıra öğrencilerin sahada deneyim kazanabilmesi için uygulamalı dersler ve pratik imkanlar da sağlanarak, öğrencilerin kariyerlerine tam donanımlı bir şekilde başlamaları hedeflenmektedir.
“MESLEK HAYATLARINA EMİN ADIMLARLA UĞURLUYORUZ”
Fakültemize gösterilen bu yoğun ilgi, eğitim kalitemizin yanı sıra sunduğumuz kariyer olanaklarının da ne denli etkili olduğunu ortaya koymaktadır. İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak, sporun gücünü kullanarak öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor ve onları meslek hayatlarına emin adımlarla uğurluyoruz.
Yeni akademik yılda, öğrencilerimizle birlikte daha büyük başarılara imza atacak olmanın heyecanını yaşıyor ve sporun gücüyle geleceği inşa etmeye hazır olduğumuzu gururla bildiriyoruz!”
Haber Merkezi

YORUM YAP