Enerji Verimliliği konulu yarışmalar sonuçlandı

Enerji Verimliliği konulu yarışmalar sonuçlandı

8.01.2019 11:55:08

2018-2019 Eğitim-öğretim yılı Enerji Verimliliği konulu Resim ve Öykü Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

Enerji ve Tabbi Kaynaklar Bakanlığının talebi üzerine Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce her yıl olduğu gibi bu yıl da Resim ve Öykü Yarışması düzenlendi.
Resmi ve özel tüm ilkokul 1,2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik resim, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ise öykü yarışmaları sonuçlandı. İlçemiz yarışmalarında da öğretmenlerden oluşturulan komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren eser ve sahipleri belli oldu.

RESİM YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
Enerji Verimliği konulu Resim Yarışmasında ilk iki dereceyi Hasan Özvarnalı İlkokulu öğrencileri aldı; Eslem Erva Kumaş 1. ve Hale Sümeyra Canbaz 2. oldu. Yavuz Selim İlkokulu öğrencisi Oğuzhan Ağkuş'un eseri ise 3. oldu.

ÖYKÜ YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
Enerji Verimliliği konulu Öykü Yarışmasında ise Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esra Aytaç'ın eseri 1., Gazitepe Ortaokulu öğrencilerinden Petek Elçeken 2. ve Eylül Güler'in eseri 3. oldu. Renginar SALİ

YORUM YAP