Engelsiz Yaşam Merkezi’ne ziyaret

Engelsiz Yaşam Merkezi’ne ziyaret

1.08.2024 11:31:52

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve eşi Hayriye Sena Balcıoğlu, ilçemize kazandırılan Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek, merkezin bağışçıları hayırsever Gülsen, Ökkeş ve Ersan Nakipoğlu ailesi ile bir araya geldiler.

Başkan Balcıoğlu ve eşi, merkezin hizmetlerini yakından inceleme fırsatı bulurken, Sevgi Mutfağı'nda özel çocuklarımızla birlikte tatlı hazırlığına katıldılar. Bu anlamlı etkinlikte, özel çocuklarımızın tatlı yapım sürecine ortak olan Balcıoğlu çifti, onlara destek olarak keyifli anlar yaşadılar.
Engelsiz Yaşam Merkezi'nin sunduğu hizmetlerin değerlendirildiği ve hayırsever ailelerin katkılarının bir kez daha vurgulandığı ziyarette, Başkan Balcıoğlu, "Bu merkez, ilçemiz için büyük bir kazanım. Nakıpoğlu ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Burada yapılan çalışmalar, engelli bireylerimizin sosyal hayata katılımını ve yaşam kalitesini artırıyor" dedi.
Hayriye Sena Balcıoğlu ise, "Bugün burada çocuklarımızla birlikte olmak, onların mutluluğunu paylaşmak bizim için çok değerli. Engelsiz Yaşam Merkezi, sevgi ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri" diye konuştu.
Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP