Ertuğrul Gazi’den iki yıl üst üste birincilik

Ertuğrul Gazi’den iki yıl üst üste birincilik

9.01.2017 10:56:13

Geçen yıl olduğu gibi 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Bilgi Kültür Yarışması'nın finalisti yine Ertuğrul Gazi Ortaokulu takımı oldu.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi ortaokullar arası Bilgi Kültür Yarışması finali dün Ertuğrul Gazi Ortaokulu konferans salonunda yapıldı. Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler, takımlarını desteklemek üzere bir aradaydı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Kesici de katılarak öğrenci ve öğretmenlerinin heyecanına ortak oldu.

FİNAL TURUNDA ALTI OKULUMUZ YARIŞTI
İlçemiz 29 ortaokulu takımının katılarak öğrencilerin bilgilerini yarıştırdığı etkinlik iki grup şeklinde önceki gün gerçekleştirilen elemeyle başladı. 1. Grup ve 2. Grup eleme turundan finale yükselebilen toplam altı okul oldu. Bunlar; Çağrıbey Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Gazi İmam Hatip Ortaokulu, Gümüşyaka Ortaokulu, Değirmenköy Ortaokulu ve Çayırdere Ortaokulu.

ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU BU YIL DA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU
Altı finalist okulumuz öğrencileri dün gerçekleştirilen final turunda kıyasıya mücadele etti. Yöneltilen soruların doğru cevaplarını bulmak adına büyük çaba gösterdiler. Puanlar da bir birine yakındı. Heyecan doruktaydı. Takımlar arasında Ertuğrul Gazi Ortaokulu takımı öğrencileri 85 puanla birinci olurken, Değirmenköy Atatürk Ortaokulu 80 puanla ilçe ikincisi, Çağrıbey Ortaokulu takımı da 75 puanla ilçe üçüncüsü oldu. Geçtiğimiz yıl aynı yarışmada finalist olan Ertuğrul Gazi Ortaokulu ilçe birinciliğini bu yıl da kaptırmamış oldu. Okul Müdürü Ahmet Öngel, öğrencilerini tebrik ederek, okullarına kazandırdıkları başarı ve öğretmenlerine yaşattıkları gurur için kendilerine teşekkür etti.

KESİCİ, TEBRİK EDEREK ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Kesici, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı ortaokullar arası Bilgi Kültür Yarışması'na katılan tüm okul öğrencilerini ve onları yetiştiren öğretmenlerini kutladı. İlk üç dereceye giren okul öğrencilerini de tebrik ederek, daha nice başarılara imza atmalarını dileyerek hediyelerini sundu.


Renginar SALİ

YORUM YAP