Ertuğrul Gazi Ortaokulu’nda Karne Töreni

Ertuğrul Gazi Ortaokulu’nda Karne Töreni

25.06.2024 10:59:27

Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nda düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Karne Töreni'nde başarı ödüllendirildi.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2. dönem Karne Törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Tören, Okul Müdürü Türkay Polat'ın konuşmasıyla başladı. Müdür Polat, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Öğrencilerin başarılarının devamını dileyen Polat, eğitimin önemine vurgu yaparak öğrencilere gelecekte de başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu.
Törende, öğrencilere karneleri ve başarı belgeleri dağıtıldı. Takdir ve teşekkür belgeleri alan öğrenciler, çalışmalarının karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı. Ayrıca, sene sonu etkinlik haftası kapsamında düzenlenen futsal, voleybol ve masa tenisi müsabakalarında dereceye giren takımlar ve öğrenciler de ödüllendirildi.
Öğrenciler, spor müsabakalarında gösterdikleri başarılarla okullarını gururlandırdı. Dereceye giren öğrenci ve takımlar, madalyalarını ve kupalarını alırken, arkadaşları tarafından coşkuyla alkışlandılar.
Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreni, öğrenci ve öğretmenlerin kaynaştığı, başarıların kutlandığı ve bir eğitim yılının daha tamamlanmasının coşkusunun yaşandığı bir etkinlik olarak kaydedildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP