Esen: Balcıoğlu ile kazanacağız

Esen: Balcıoğlu ile kazanacağız

2.02.2024 10:52:11

CHP'de son kurultayda Parti Meclisine seçilen geçmiş dönem Silivri İlçe Başkanlarından Berker Esen, partisinin Silivri'de yerel seçim startı verdiği toplantıya katılarak, Bora Balcıoğlu'na destek verdi.

CHP Parti Meclis Üyesi Berker Esen, CHP Silivri'nin yerel seçim startını verdiği basın toplantısında önemli mesajlar verdi.
ESEN: CHP, BU KENTİN GEÇMİŞİNDE NASIL VAR OLDUYSA, GELECEĞİNDE DE SÖZ HAKKI OLACAK
CHP Geçmiş Dönem İlçe Başkanı ve yeni Parti Meclis Üyesi Berker Esen, yaptığı konuşmada şu ifadelerine yer verdi. “Cumhuriyet Halk Partisi, Silivri'de bu kentin geçmişinde yer etmiş, hizmet üretmiş, taş üstüne taş koymuş ve gönüllere girmiş bir siyasi partidir. Nasıl bu kentin geçmişinde var olduysa, geleceğinde de her zaman söz hakkı olacak ve hizmet üretmeye çaba sarf edecek, kadrolarıyla birlikte Silivri'yi büyütmeye devam edecek.
“CHP, BİR OKUL”
Bugün burada sizlerin karşınızda önceki dönem milletvekilimiz, belediye başkanlarımız, il başkan yardımcımız, ilçe başkanlarımız, adayımız ve aday adaylarımızla birlikte karşınızdayız. İlçe Başkanlığı yaptığım dönemde de hep şundan bahsetmiştim Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki kadrolar, bir yıldız gibi çoktur ve bu anlamda her biri birbirinden değerli, her biri vizyon sahibi isimlerdir. Ne mutlu ki Cumhuriyet Halk Partisi bir okuldur ve kendi içerisinden bu isimleri yetiştirmiş ve kamuoyuna karşısına çıkartmıştı.
“BORA BALCIOĞLU İLE KAZANACAĞIZ VE HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Bugün elbette ki bu aday adaylık yarışında bir aday arkadaşımız, toplumun karşısında sizlerin yani karşısında yer alacak. Bununla alakalı olarak da toplumun da kamuoyu anketlerinde öne çıkan isim olan Bora Balcıoğlu ismi bugün sizlerin karşınızda adayımız olarak duruyor. Bizlerin iddiası şudur ki biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak değerli belediye başkan adayımız Bora Balcıoğlu ile birlikte Silivri'de iktidarımızı kazanacağız ve hizmetlerimizi üretmeye devam edeceğiz.
ESEN, ADAY ADAYLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Bu isimlerin her birine ayrı parantez açmak istiyorum. Tekrardan diyorum bu parti bu kadroları yetiştiriyor ve bundan sonra da bu kadrolar yetişmeye devam edecek. Bugün Bora Balcıoğlu ile Büyükşehir Belediye meclis üyemiz ve geçmiş dönemde de meclis üyemiz olarak görev yaptım ve Silivri'nin 35 mahallesinde hep beraber asker gecelerinden düğünlerine, mahalle toplantılarından çalışmalarına adım atmadık yer bırakmadık. Keza bugün aramızda olamayan az evvel ilçe başkanımızın da mazeretini bildirdiği Melih Yıldız arkadaşımızla da biz 5 yıl boyunca büyükşehirde beraber görev yaptık. Her iki arkadaşımızla birlikte büyükşehir çalışmalarını burada en iyi şekilde temsil ettik ve gelmesi noktasında çaba sarf ettik. Yine bugün aramızda olan Şeref Can Ayata, kendisi hem bürokrasideönemli işlere imza atmış, hem de partimizin gurur kaynağı. Bu anlamda aday adaylığı iddiası çok değerli olan bir isimdi ve bugün biz gene bir aradayız. Önümüzde Silivri'yi yönetme iddiasını ortaya koyduğumuz bu tabloda birlikte devam edeceğiz. Keza Semih Ayeş, siyasi öngörüsüne her zaman önem verdiğim ve her zaman görev yaptığım dönemde de fikirlerine danıştığım, görüşlerini aldığım ve bu anlamda katkı sunduğu ve bundan sonra da katkı sunacağına emin olduğum biri.Bora Balcıoğlu'nayol arkadaşlığı yapacağımız bu süreçte Silivri hayallerini de taşıyacağı bir isim. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu anlamda yine aynı şekilde Süleyman bey, Berat bey, çok fazla tanışma fırsatımız olamadı bu süreç içerisinde fakat aday adaylığı iddiası çok değerli. Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu iddiaya koymak bir cesaret işi. Bu anlamda ben de kendilerine bundan sonra sürecekleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.
Keza Doruk Bulut az evvel mesajını dinledik kendisi şu an Ankara'da, ben de buradan sonra Ankara'ya geçip orada buluşacağız. Kendisi artık Silivri'yi aşmış Türkiye'ye mal olmuş bir isim. O anlamda onun da vizyon sahibi ve katacağı çok şey var. Bu süreçte yol arkadaşlığımıza, kendisi de fikirleriyle ve görüşleriyle katkı sunmaya devam edecek.
Keza Dilek Yetkin aynı şekilde, bu süreçte kadınlarımızla beraber çalışmış ve çok güzel işler başarmış bir isim.
“BU KADAR ÇOK ADAYLI VE İDDİA SAHİBİ BİR YARIŞIN OLDUĞU BİR TABLO GÖREMEZSİNİZ”
Dikkat ederseniz tüm siyasi partileri gözünüzün önüne getirin, bu kadar çok adaylı bir yarışın olduğu, bu kadar çok iddia sahibinin olduğu bir tablo göremezsiniz. Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde bu kadrolar var ve hep birlikte ortak akılla,Silivri'yi yönetmeye devam edecek.
“SİLİVRİ'NİN GELECEĞİNİ KURTARMAYA, YÖNETME İDDİAMIZI ORTAYA KOYMAYA DEVAM EDECEKLER”
Önceki dönem belediye başkanlarımızdan almış olduğumuz vizyon ve yol gösterici rehberliği ile önceki dönem ilçe başkanlarımız her biri birbirinden değerli kıymetli. Bugün aramızda olan Abdullah Yıldırım, Suna Göçengil, Erdoğan Ataç, Muharrem Aydoğan, değerli hocam Mümin Tuğlu ve çok geçmişte görev yapmış tüm ilçe başkanlarımız bu yolda gene bizlere rehber olmaya,Silivri'nin geleceğini kurtarmaya, beraber yönetme iddiamızı ortaya koymaya devam edecekler.
“İSTANBUL'DA İMAMOĞLU SİLİVRİ'DE BALCIOĞLU”
Bir sloganımız var; İstanbul'da İmamoğlu Silivri'de Balcıoğlu. İstanbul'da Ekrem başkanımızın önderliğinde iktidarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Silivri'de o hak ettiği iktidarı geri alarak bugüne kadar nasip olmayan İstanbul'da başka parti, Silivri'de başka parti durumunu da ortadan kaldıracağız. Önümüzde 60 gün var.
“SİLİVRİ'Yİ İHYA EDECEĞİZ, BÜYÜTECEĞİZ, GELİŞTİRECEĞİz, MARKA KENT YAPACAĞIZ”
İstanbul'da Ekrem başkanımızın önderliğinde yapacağımız çalışmalarla Silivri'yi ihya edeceğiz, büyüteceğiz, geliştireceğiz ve bir marka kent gerçekten altı dolu bir marka kent haline getirip burada iddiamızı büyüteceğiz.
“BALCIOĞLU'NA DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜRLER”
Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için değerli Belediye Başkanı adayımızBora Balcıoğlu'na destekleriniz için teşekkür ediyorum. Önümüzde 60 gün var bu 60 gün bizlere uyumak yok, sahada olacağız, çalışacağız başaracağız ama mutlaka başaracağız. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.”
Sevginar Sali

YORUM YAP