Evim Atölyem’den kız çocuklarının eğitimine destek

Evim Atölyem’den kız çocuklarının eğitimine destek

12.09.2024 10:31:57

Evim Atölyem, 3. Geleneksel Silivri Panayırı'ndan elde ettiği gelirle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışta bulunarak bir öğrencinin yıllık bursunu karşıladı.

Evim Atölyem, sosyal sorumluluk programları kapsamında düzenlediği 3. Geleneksel Silivri Panayırı'ndan elde ettiği gelirle kızların eğitimine destek vermek amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Silivri Şubesi Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu'nu ziyaret etti. Evim Atölyem'in kurucusu Derya Küçük, Silivri'deki etkinliğin halkı için eğlenceli ve anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu vurguladı.
Küçük, yaptığı şu ifadelere yer verdi: "Misyonumuza uygun bir şekilde gerçekleştirdiğimiz 3. Geleneksel Silivri Panayırı'nda, Silivri'nin yerel müzisyenleri, ses sanatçıları, animatörleri ve performans sergileyen kadınları sergilendi. Silivri halkı ve çocuklar panayırın tadını çıkardı. Her etkinliğimiz bir sosyal sorumluluk projesinin birlikte devam etmesi, bu panayırda özellikle kızların eğitimini destekleme ortak dileğimizdi. Bugün bunu başarmış olmanın mutluluğunu ve huzurunu sağlamayı unutmayın. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu ve dernek üyelerine içten sohbetleri ve sıcak karşılamaları için teşekkür ederiz."
Derya Küçük ayrıca desteklerini esirgemeyen Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Sena Balcıoğlu ve tüm alınanlara da teşekkürlerini iletti.
ÇEŞMECİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR MESAJI
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu da Evim Atölyem ekibine teşekkür ederek, "Değerli Silivri Atölyem emekçileri, derneğimize bir öğrencimizin bir yıllık bursunu teslim ettiler. Çağdaş Eğitime destek verdikleri için tüm kadınlarımıza, kızlarımız adına ne kadar çok teşekkür etsek az. Silivri, ÇYDD'ye hep sahip oldu. Sizlerden her zaman maddi ve manevi güçler alınmıştır. Vardığımızda katkılarınız için teşekkür ediyoruz," ifadelerini kullandı.
Bu anlamlı ziyaretle, kızların eğitimi için sağlanan destek, Silivri'de toplumsal dayanışmanın ve eğitime verilen önemin bir kez daha altı çizildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP