Eyüp Aydoğan, Sancaktepe’ye aday

Eyüp Aydoğan,  Sancaktepe’ye aday

23.02.2024 11:30:53

Eyüp Aydoğan, Çanta Sancaktepe Muhtar Adaylığını ilan ederek “Çanta halkı, Sancaktepe Mahalle sakinleri destek verirse bölgenin geçmiş ve şu anki özelliklerini çok iyi bilen biri olarak, çok çalışarak mahallemizi daha güzel bir yer, insanlarını daha mutlu kılmak için özveriyle çalışacağım” dedi.

Çanta Sancaktepe Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Eyüp Aydoğan, gölge ve sakinlerinin huzur ile mutluluğu için sorumluluk almaya hazır olduğunu belirtti.
Aydoğan, “Yetki ve sorumluluklarımızın sınırını bahane ederek vatandaşımızın ilettiği sorunların takibini yapmamak gibi bir durumumuz kesinlikle olamaz. Her konuda yetkililer ile tam bir işbirliği ve sıkıntıların ortadan kalkmasına dek bir iş takibi ve çabamız olacak. Vatandaşımızın sorunlarını çözmekten, mahallemize hizmet getirmekten başka bir gündemimiz bulunmayacak. Öncelikle yollarımızın yapılması, olanları yenilenmesi eksik olan bölgelerde yenilerinin yapılması konusunun takipçisi olacağız. Çanta'da bir 112 Acil Sağlık İstasyonu ihtiyacı da var. Bu konuyu yetkililerle görüşüp gerekli yatırımın yapılması için takip edeceğiz.
Ben ailesini trafik kazasında yitiren biri olarak şahsi deneyimimden yola çıkarak, trafik güvenliği hususundaki mevzulara özel bir ilgi göstermeye söz veriyorum. Bununla ilgili bütün talepleri gerektiği şekilde takip edeceğime bütün Çanta halkına söz veriyorum.
Bölgemize Kapalı Pazar yeri kazandırılması, hayvancılık yapan vatandaşlarımızın bu faaliyetlerini kolaylaştırma ve desteklenmeyi de önemsiyorum.
Çanta halkı, Sancaktepe Mahalle sakinleri destek verirse bölgenin geçmiş ve şu anki özelliklerini çok iyi bilen biri olarak, çok çalışarak mahallemizi daha güzel bir yer, insanlarını daha mutlu kılmak için özveriyle çalışacağım” ifadelerini kullandı.
Sevginar
Sali

YORUM YAP