
Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi, 2017-2018 eğitim-öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısını gerçekleştirdi.
Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı 21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 12'de velilerin yoğun katımlıyla gerçekleşti. Normalde okulun açıldığı ilk iki hafta içinde yapılan Okul Aile Birliği toplantısı bu eğitim dönemi başında yaşanan Eski Müdür Behçet Aslan'ın mahkeme kararıyla dönmesi ve sonrasında yaşanan sorunlar sebebiyle bu tarihte yapılabildi.
Toplantı, 16 Ekim 2017 Pazartesi itibariyle iki yıldır sürdürdüğü müdürlük görevine geri dönen Okul Müdürü İbrahim Muslu, başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü İbrahim Muslu açılış konuşmasını yaptı. Özellikle okula bu yıl başlayan dokuzuncu sınıf öğrencilerinin velileri söz alarak yaşanan idari karmaşa ve okulda beliren sorunlar hakkında bilgi istediler. Her hafta ders programının değişmesi, derse giren öğretmenlerin değişmesi, görevlendirmelerde yaşanan sorunlar sebebiyle derslerin bir süre boş geçmesi gibi durumları belirterek gelinen nokta hakkında bilgi istediler. Okul Müdürü İbrahim Muslu, yaşanan olaylar ve gelinen durum hakkında bilgi verdi. Veliler söz alarak çocuklarını bu okula okulun başarısı sebebiyle kaydettirdiklerini ve yaşananlardan dolayı yaşadıkları tedirginlikleri dile getirerek, İbrahim Muslu'nun görevde kalması yönünde desteklerini belirterek şikâyetlerini ilgili ve yetkili makamlara ileteceklerini belirttiler.
Müdür Beyin konuşmasının sonrasında Okul Aile Birliğinin mevcut yönetimi adına söz alan Özlem Lak Hanımefendi gelir, gider ve bütçe rakamlarını açıkladı ve açıklanan değerler Velilere ibra edildi ve onaylandı.
Toplantıyı yönetecek Divan Başkanının seçilmesi sonrasında Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarını oluşturmak için asil ve yedek üyeler seçildi.
Dokuzuncu sınıf öğrencilerinin dersine giren öğretmenler Müdür Bey tarafından sahneye davet edilerek velilerle tanıştılar ve kısa konuşmalar yaptılar.
Yeni Öğretim yılının hayırlı olması dilekleriyle toplantı sonlandırıldı ve dileyen velilerle öğretmenler birebir görüşmeler yapmak üzere sınıflara geçtiler.
Haber Merkezi