Fidan, Silivri’nin Güreş Ağası oldu

Fidan, Silivri’nin Güreş Ağası oldu

20.08.2024 11:21:09

Başkan Balcıoğlu, Değirmenköy Tarım Şenliği ve Domates Festivali'nde Şenol Fidan'ı Güreş Ağası olarak takdim etti.

Silivri'de düzenlenen Değirmenköy Tarım Şenliği ve Domates Festivali, renkli etkinlikleriyle dikkat çekerken, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, festivalde yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Başkan Balcıoğlu, festivalin başarıyla gerçekleşmesinde katkı sağlayan tüm katılımcılara ve destekçilere minnettarlığını ifade etti.
BALCIOĞLU, SİLİVRİ'NİN YENİ GÜREŞ AĞASINI TAKDİM ETTİ
Konuşmasının sonunda ise Meclis Üyesi Şenol Fidan'ı sahneye davet eden Başkan Balcıoğlu, Fidan'a Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri'nde Güreş Ağası olarak görev verildiğini duyurdu. Yeni görevini üstlenen Şenol Fidan, "Oldu bu iş" diyerek, tüm Silivrili güreş severleri 24 Ağustos'ta düzenlenecek olan Silivri 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri'ne davet etti.
Şenol Fidan'ın bu yeni görevi, festivale katılanlar tarafından coşkuyla karşılandı ve Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri için heyecan dolu bir beklenti yarattı.
Ata sporumuzun mücadelesinin yaşatılması ve tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla yıllardır düzenlenen etkinlik, Silivri Belediyesi tarafından organize ediliyor. Fidan, güreş organizasyonuna liderlik edecek.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP