“Gazilerimiz, tarihimizin yaşayan kahramanlarıdır”

“Gazilerimiz, tarihimizin yaşayan kahramanlarıdır”

20.09.2024 10:54:22

CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür'den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı...

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
KÖMÜR: GAZİLERİMİZ, TARİHİMİZİN YAŞAYAN KAHRAMANLARIDIR
Kömür, mesajında Türkiye'nin bağımsızlığı uğruna canlarını ortaya koyan gazilere ve şehitlere duyduğu minneti dile getirirken, gazilerin hak ettiği saygı ve ilgiyi görmesi gerektiğine vurgu yaptı.
İbrahim Kömür, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Sakarya Meydan Muharebesi'nde gösterdiği kahramanlık nedeniyle Mareşallik ve gazilik unvanı verdiği 19 Eylül'ün önemine dikkat çekti. Gazilerin, tıpkı şehitler gibi, vatanın bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumak adına büyük fedakarlıklar yaptığını belirten Kömür, gazilerin tarihimizin yaşayan kahramanları olduğunu ifade etti.
“GAZİLERİMİZİN İYİ KOŞULLARDA YAŞAMASI DEVLETİMİZİN EN ÖNEMLİ GÖREVİ”
Kömür, gazilerin ve şehit ailelerinin her türlü zorluktan uzak, iyi koşullarda yaşamasının devletin en önemli görevlerinden biri olduğuna vurgu yaparak, vatan uğruna canını ortaya koyan tüm kahramanların saygı ve hürmeti hak ettiğini belirtti.
“BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM GAZİLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Mesajının sonunda, İbrahim Kömür, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan için mücadele eden tüm gazilerin Gaziler Günü'nü kutlayarak, şehitleri rahmet ve minnetle andığını dile getirdi.
Seda Şimşek

YORUM YAP