Gazitepespor’un yeni başkanı Ali Şahin

Gazitepespor’un yeni başkanı Ali Şahin

13.09.2023 08:56:28

TFF İstanbul 1. Amatör Küme Silivri temsilcilerinden Gazitepespor önceki gün gerçekleştirdiği kongrenin ardından Kulüp Başkanı Ali Şahin oldu.

Silivri'nin köklü kulüplerinden ve uzun yıllar TFF 1. Amatör kümede mücadele eden Gazitepespor yeni başkanını seçti. Gerçekleşen genel kurulda Başkanlığı devralan başarılı iş insanı Ali Şahin; “Kongremiz hem ilçemize hem de kulübümüz Gazitepespor'a hayırlısı olsun. Genelde kulüplerin geçtiği zor dönemlerinde bizimde küçük bir katkımız olabilirse bu bizleri sevindirir. Gazitepespor camiası güçlü ve birbirine bağlı bir camia. Özellikle Taner ve Özal kardeşlerin özverili çalışmaları ile yol alındı ve uzun yıllar 1. Amatör kümede mücadelesini verdi.

İLÇENİN SPORTİF GELİŞİMİNE KATKI SUNMAK İSTERİZ
Şimdi aynı heyecanla yola yine birlikte devam edeceğiz. Taner ve Özal Gürkan kardeşlerle birlikte Gazitepespor'un başarısı için çalışmaya devam edip ilçemizin sportif gelişimine katkı sunmaktır niyetimiz.

ALTYAPISI GÜÇLÜ BİR KULÜP OLACAĞIZ
Gerek A takım gerekse de altyapılar için projeler ürettik. Yaptığımız istişareler neticesinde koyulan hedefe ulaşabilmek için elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Altyapısı güçlü kulüplerin gelecekleri de güçlü oluyor. İyi olacağız ve bunu da Gazitepe halkı ile birlikte başaracağız” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP