Geçiş Projesine ilişkin bilgi alışverişinde bulundular

Geçiş Projesine ilişkin bilgi alışverişinde bulundular

23.05.2024 10:50:23

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve meclis üyeleri, Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak'la Geçiş Projesi'nin ilerleyişi ve devam eden süreç hakkında bilgi alışverişi yaptı. 

Silivri'de devam eden Geçiş Projesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve beraberindeki meclis üyeleri, geçtiğimiz gün Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak'ı makamında ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, meclis üyeleri Celalettin Yazıcı, Salim Çavdar, Semanur Kepenek, Dorukhan Enes Kocabaş ve Harun Çelik'in katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Silivri'nin önemli projelerinden biri olan Geçiş Projesi'nin ilerleyişi ve devam eden süreç hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
Ziyarette, projenin tamamlanmasıyla ilçenin ulaşım altyapısında yaşanacak gelişmeler ve projenin bölgeye olan katkıları ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı buluşmada, proje ile ilgili ortak çalışma ve koordinasyonun önemi vurgulandı.
Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Silivri'deki projelerin başarılı bir şekilde tamamlanması için ilçe yönetimi ile iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.
Geçiş Projesi'nin ilerleyişi ve tamamlanmasıyla birlikte Silivri'nin ulaşım ve altyapı açısından daha modern bir yapıya kavuşması hedefleniyor.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP