Geçmiş Dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan ziyaretler...

Geçmiş Dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan ziyaretler...

13.09.2024 10:46:17

Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretle ilçenin nabzını tuttu. Esnaf, mahalle muhtarları ve partililerle buluşarak, ilçede yaşanan gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdüreceğini ve her zaman halkın yanında olacağını hissettirdi.

Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bir dizi ziyarette bulundu.
Yılmaz, ziyaretlerine önceki dönem MHP Milletvekili Hayati Arkaz'ı iş yerinde ziyaret ederek başladı. Ziyarette, Yılmaz ve Arkaz, ülke gündemi, yerel siyaset ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdiler.
Yılmaz, Arkaz'ın misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Ziyaretlerine devam eden Yılmaz, MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Murat Güler'i iş yerinde ziyaret etti. Bu buluşmada, ilçede yapılan çalışmalar ve Silivri'nin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.
Güler, Yılmaz ve kendisine eşlik eden önceki dönem MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini iletti.
Yılmaz'ın bir diğer durağı ise Semizkumlar Mahalle Muhtarı Vedat Yamal oldu. Yılmaz, Yamal'dan bölgede devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Muhtar Yamal, mahallede önceki dönem yapılan hizmetler için teşekkür ederken, Yılmaz, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti.
Ziyaret turuna devam eden Volkan Yılmaz, MHP Silivri teşkilatının üyeleri Sevda ve Seda Konakçı kardeşlerin yeni açtıkları butiğe uğradı. İş yerini gezen Yılmaz, açtıkları iş yerinin Silivri'ye hayırlı olmasını diledi ve bol bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Konakçı kardeşler, Yılmaz'ın ziyaretinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Son olarak, Yılmaz, Yeşim Çakır'ın restoranını ziyaret etti. Sohbet havasında geçen buluşmada, hem güncel konular konuşuldu..
Ziyaretlerinde dostları ve partililerle bir araya gelen Volkan Yılmaz, samimi sohbetlerle geçen buluşmalarında, Silivri'ye dair projeler ve gelecek üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Sevginar SALİ

YORUM YAP