Gençlik Satranç ödül töreni ile son buldu

Gençlik Satranç ödül töreni ile son buldu

29.05.2019 11:51:07

25-26 Mayıs tarihlerinde Silivri İlçe Spor Müdürlüğünün koordinesinde, Silivri AVM ev sahipliğinde ve Silivri Belediyesinin desteği ile gerçekleştirilen Gençlik Kupası Satranç Turnuvası ödül töreni ile son buldu.

Turnuvaya katılan 80 sporcu zekalarını kıyasıya yarıştırdı. Genel Kategoride birincilik kupasını Uygunel Ahmet Alp, ikincilik kupasını Sezer Bora, üçüncülük kupasını Ersoy Eyüp Ozan aldı. Silivri Yarışmacıları Kategorisinde; Kara Emirhan, Şengül Zeki Egemen, Olğac Abdulvahap madalya kazandı. Kızlar Kategorisi'nde; Toygar Azra Duru, Aslan Betül Ravza, Çakmakçıoğlu Tuana ve ilk kez turnuvaya katılan sporculardan oluşan Ulusal Kuvvet Derecesiz Kategorisi'nde ise Yiğit Üstüner, Erdem Öziç ve Birkan Zengin madalya kazanan isimler oldu. Satranç turnuvasında sporcuların ödülleri, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı temsilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Meral Türkmen Terlikçi ile Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Can Dağaşan tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan ve destek veren kurumlara teşekkür eden İstanbul İl Temsilci Yardımcısı Talha Emre Akıncıoğlu, “İlçemizde gerek İlçe Spor Müdürlüğümüz, gerek Silivri Belediyemiz, gerekse Silivri AVM'nin satranca verdiği destek sayesinde Silivri'mizde daha nice turnuvalara ev sahipliği yapacağız” dedi.

Son olarak turnuva Baş Hakemi Yakup Coşkun ve hakem ekibine teşekkür eden Akıncıoğlu, lisanslı sporcu sayısının hızla arttığının bilgisini verdi.

YORUM YAP