Girişimci kadınlar Seramik Workshop’unda buluştu

Girişimci kadınlar Seramik Workshop’unda buluştu

4.06.2024 10:09:40

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Üyeleri, İlse Seramik'te El İle Seramik Şekillendirme Workshop'unda bir araya geldi.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği, Başkan Öznur Kırkıcı öncülüğünde aktif çalışmalarını sürdürüyor. Derneğin Sağlık Komisyonu Başkanı Nedret Kahraman'ın organizasyonuyla, 30 Mayıs Perşembe günü, dernek üyesi Gülcihan Yönet'in sahibi olduğu İlse Seramik'te "El ile Kupa veya Fincan Şekillendirme Workshop'u" düzenlendi. Renkli sahneler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlik, başarıyla tamamlandı.
İlse Seramik'in zarif sahibi Gülcihan Yönet, dernek üyelerini ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtirken, "Seramik bambaşka bir dünya. Kadınların emeği ve yaratıcılığı ile birleşince çok keyifli bir çalışma oldu. KAGİD'e bu fırsat ve üyelerimize katılımları için teşekkür ediyorum" dedi.
KAGİD Başkanı Öznur Kırkıcı da üyeleriyle böyle özel bir etkinlikle bir araya gelme imkanı sağlayan Sağlık Komisyonu üyelerine, Başkanları Nedret Kahraman nezdinde teşekkürlerini iletti. "Her biri ayrı bir yetenek ve emekle faaliyetlerini sürdüren kadın girişimcilerimiz için dernek çatısı altında harika bir organizasyon oldu. Bizleri ağırladığı için İlse Seramik'in zarif sahibi, kıymetli dernek üyemiz Gülcihan Yönet'e de ayrıca teşekkür ediyorum. Nice güzel etkinliklerde, kadın dayanışması ve ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Kırkıcı programa katılan tüm üyelere teşekkür ederken, özellikle Dernek Kurucuları ve Onursal Başkanları Aynur Süleymanoğlu'nu bu özel etkinlikte aralarında görmekten ayrıca mutlu olduğunu belirtti.
Bu etkinlik, Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyelerinin bir araya gelerek hem eğitici hem de keyifli zaman geçirdiği güzel bir organizasyon olarak gerçekleşti.
Sevginar Sali

YORUM YAP